Wheels of Thrill

Alpine Adventure Rally 2024


 

VRIJDAG 28 JUNI 2024 || ZONDAG 30 JUNI 2024

 

3 DAGEN 9 BERGPASSEN 450 KM 15 TEAMS

 

 10 GEBOEKT
5 BESCHIKBAAR 

 

Van 28 juni t/m 30 juni 2024 organiseert Wheels of Thrill de Alpine Adventure Rally, een tocht die ons door de schitterende Zwitserse Alpen voert. Deze regio kenmerkt zich door zijn adembenemende vergezichten, heerlijke stuurmanswegen, felblauwe bergmeren, gigantische stuwdammen, uitdagende bergpassen en nog zoveel meer. De rally route voert ons over de 9 mooiste maar tegelijkertijd ook meest uitdagende bergpassen van Zwitserland! Enkele andere route hoogtepunten zijn de oorsprong van de Rhône rivier, de oude Tremola weg over de St Gotthard pas, en een exclusieve groepsfoto bovenop de Santa Maria dam. Het startpunt van dit unieke event is het meer dan 100 jaar oude Hotel Vitznauerhof, gelegen aan de oostzijde van de schitterende Vierwaldstätter meer in Zwitserland. Op zaterdagmiddag zullen we aankomen, dineren en overnachten in The Chedi Andermatt, een ultra exclusief 5* hotel dat meer dan 100 prijzen in de wacht heeft gesleept in minder dan 10 jaar tijd. Dit hotel bevindt zich onder de beste in Zwitserland, en is een terecht hoogtepunt op zichzelf! Op zondag in de namiddag zullen we finishen bij Grandhotel Giessbach, gelegen op slechts 50 meter van de schitterende Giessbach watervallen en met een waanzinnig uitzicht over het haast onrealistiche blauwe water van het Brienzer meer. Bent u er klaar voor?
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 15 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.

       Route                       Kosten                 Deelnemers