Wheels of Thrill

Tiroler Alpen Rally 2022


 

VRIJDAG 09 SEPTEMBER 2022 || DONDERDAG 15 SEPTEMBER 2022

 

7 DAGEN 20 BERGPASSEN 1250 KM 20 TEAMS

 

 

Van 09 t/m 15 september 2022 organiseert Wheels of Thrill de Tiroler Alpen Rally, ons meest ultieme driving event tot nu toe! Dit 7-daagse event voert ons dwars door de Alpen in een regio die vroeger bekend stond als 'Tirol'. Verspreid over 6 verschillende rijdersdagen zullen wij 1250km afleggen over de mooiste bergwegen die Europa te bieden heeft. In totaal zullen wij maar liefst 20 bergpassen trotseren in 3 verschillende landen, met als ultieme highlights de 'Großglockner Hochalpenstraße' en 'Passo di Stelvio'. Onderweg zullen we op diverse locaties stoppen om te genieten van de schitterende omgeving. Op het einde van elke dag arriveren we in een luxe 4- of 5-sterren hotel met uitgebreide spa faciliteiten om heerlijk te relaxen en bij te komen van alle actie. Het startpunt van dit event is het fonkelnieuwe 4* superior Panoramahotel Alpenstern, gelegen in Damüls in het uiterste westen van Oostenrijk. Na 6 uitdagende rijdersdagen zullen we finishen in het exclusieve en meer dan 150 jaar oude 5* Kempinski Grand Hotel des Bains, gelegen in Sainkt Moritz in Zwitserland. Ondanks de afgelegde afstand van 1250 km, ligt deze finishlocatie op slechts 85 km afstand van de startlocatie. Bent u er klaar voor?!
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.

       Route                       Kosten                 Deelnemers            Inschrijven