Wheels of Thrill

Ardennes Rally 2020


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2020 || ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020

 

3 DAGEN 3 TOPPEN 575 KM 18 TEAMS

 

 

Op 11 t/m 13 september 2020 organiseert Wheels of Thrill de Ardennes Rally, een avontuurlijke tourtocht die ons dwars door de Belgische en Luxemburgse Ardennen voert. Deze regio is bekend vanwege zijn glooiend landschap, dichte bebossing, kronkelige riviertjes en pitoreske dorpjes vol bruisende gastronomie. Het startpunt van deze rally is het 4-sterren superior hotel Château d'Urspelt, gelegen nabij Clervaux in het noorden van Luxemburg, waar wij u vrijdagmiddag zullen ontvangen. Dit majestueuze kasteel is recentelijk volledig gerestaureerd met passie en respect voor het erfgoed en erkend als nationaal monument van Luxemburg. Alle ruime superior kamers van het hotel zijn hier reeds voor beide nachten voor ons gereserveerd. Na twee spectaculaire rijdersdagen zullen we op zondagavond eindigen bij het schitterende 5* Relais & Châteaux hotel Domaine La Butte aux Bois, waarin het restaurant 'La Source' bekroond is met maar liefst 2 Michelin sterren! Op dit uniek landgoed kunnen we terug blikken op alle mooie momenten van het weekend onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is er na afloop van het evenement weer een gezamenlijk afscheidsdiner georganiseerd en bieden wij ook de mogelijkheid om nog een nachtje langer te blijven.
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 18 teams hanteren en enkel exclusieve (historische) sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.