Wheels of Thrill

Tiroler Alpen Rally 2022


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

VRIJDAG 09 SEPTEMBER 2022 || DINSDAG 13 SEPTEMBER 2022

 

5 DAGEN 8 BERGPASSEN 700 KM 15 TEAMS

 

 

Van 09 t/m 13 september 2022 organiseert Wheels of Thrill de Tiroler Alpen Rally. Dit event voert ons dwars door de Alpen in een internationale regio die vroeger bekend stond als 'Tirol'. Voor dit event zijn er 2 opties om deel te nemen. Optie 1 is de optie die u van ons gewend bent: een 3-daags evenement in het weekend van vrijdag namiddag t/m zondag avond (9-11 september). Optie 2 is de optie voor diegenen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen: een 5-daags evenement van vrijdag namiddag t/m dinsdag in de late ochtend (9-13 september). Ongeacht welke optie u kiest, zal de route ons over diverse uitdagende bergpassen leiden, waaronder de Silvretta Hochalpenstraße, de Timmelsjoch, en indien u voor de 5-daagse optie kiest, ook de sensationele Großglockner Hochalpenstraße. Onderweg zullen we op diverse locaties stoppen om te genieten van de schitterende omgeving. Op het einde van elke dag arriveren we in een luxe 4- of 5-sterren hotel om heerlijk te relaxen en bij te komen van alle actie. Het startpunt van dit event is het fonkelnieuwe 4* superior Panoramahotel Alpenstern, gelegen in Damüls in het uiterste westen van Oostenrijk. Van hier zullen we onze route naar het oosten inzetten. Bent u er klaar voor?
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 15 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.