Wheels of Thrill

Rallye du Maroc 2024


 

ZONDAG 08 SEPTEMBER 2024 || ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

 

7 DAGEN 2.260 M 1.800 KM 20 TEAMS

 

 20 GEBOEKT
VOLGEBOEKT!
0 BESCHIKBAAR 

 

Zet uw schrap, want voor het eerst in Wheels of Thrill historie zullen we het Europese continent gaan verlaten... Van 08 tot 14 september organiseert Wheels of Thrill de RALLYE DU MAROC, een exclusief auto evenement dat is opgezet als een volledig verzorgde luxe vakantie, gecombineerd met diverse excursies en exclusieve ervaringen die niet te koop zijn. Met bezoeken aan onder andere Rabat, Casablanca en Marrakech zal dit 7-daagse evenement ons tot diep in Marokko brengen om te genieten van de rijke cultuur en traditie van deze betoverende bestemming. Echter, we gaan nog een stapje verder wanneer we het uitdagende Atlasgebergte zullen bedwingen, met pieken van meer dan 4.000 meter, om de traditionele Berberstad Ouarzazate te bereiken. Hier zullen we onder andere het iconische versterkte dorp (ksar) van Aït-Ben-Haddou bezoeken, dat zonder twijfel het meest pittoreske stadje van Marokko is en een populaire filmlocatie is voor verschillende films en tv-shows, waaronder 'Gladiator' en 'Game of Thrones'. Andere hoogtepunten zijn de Tizi-n-Tichka bergpas, een exclusieve high tea sessie in het Royal Mansour paleis, de beroemde Djemaa El Fna markt en twee verrassingsdiners. Bereid u voor op een uniek avontuur om nooit meer te vergeten!


      

Tijdens deze adembenemende reis door Marokko zullen we enkel verblijven in de allerbeste 5-sterren hotels, waaronder het Four Seasons in Casablanca, het Es Saadi Palace in Marrakech, het Le Berbère Palace in Ouarzazate, en het Fairmont Tazi Palace in Tanger. Bovendien zullen we gedurende ons gehele verblijf in Marokko worden begeleid door Hamza Benjelloun, brand director van Aston Martin Casablanca. Zijn expertise en vaardigheden werden eerder bekroond met de 'International Host Award' en stellen ons in staat om dit exclusieve evenement veilig en naadloos te laten verlopen. Daarnast zal Wheels of Thrill, ondanks een privé sportauto evenement in Marokko vorig jaar, volgende maand opnieuw naar Marokko vliegen om nogmaals alle rallylocaties te controleren en de volledige route te inspecteren. Samen met Hamza als lokale gids, wie 24/7 bij ons zal zijn als onderdeel van het WOT-team, bestaat er simpelweg geen veiligere en comfortabelere manier om Marokko per auto te verkennen!

START
Zondag 8 september | 18:00
Tarifa, Spanje

 

FINISH
Zaterdag 14 september | 12:00
Tarifa, Spanje

Het startpunt van dit 'once in a lifetime' evenement is gelegen in Tarifa, het zuidelijkste punt van Spanje, waar we op zondag 8 september in de namiddag zullen samenkomen. Vanaf hier zullen we op maandag 9 september vroeg in de ochtend aan onze reis naar Marokko beginnen, wanneer we de veerboot nemen om de Straat van Gibraltar over te steken naar Tanger. Na een inspirerende 5-daagse reis door Marokko, keren we op vrijdag 13 september laat in de middag terug in Tanger. Hier zullen we het evenement feestelijk afsluiten in het Fairmont Tazi Palace hotel, om vervolgens hier de nacht door te brengen en de volgende dag (zaterdag 14 september) in de vroege ochtend de veerboot terug naar Europa nemen. Bent u er klaar voor?
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.

       Route                       Kosten                 Deelnemers