Wheels of Thrill

Schwarzwald Rally 2022


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

VRIJDAG 29 APRIL 2022 || ZONDAG 01 MEI 2022

 

3 DAGEN 1493 METERS 530 KM 20 TEAMS

 

 

Van 29 april t/m 1 mei 2022 organiseert Wheels of Thrill de Schwarzwald Rally. Een tocht die ons door de glooiende heuvels en schitterende naaldbossen van het Zwarte Woud voert. De naam van deze regio werd voor het eerst gebruikt door de Romeinen, die hun pad geblokkeerd zagen door de dichte, donkere bossen en het daarom 'Silva Nigra' noemden, Latijns voor 'Zwarte Woud'. Onaangetaste landschappen, tegenwoordig steeds zeldzamer in Duitsland, kenmerken deze unieke en gevarieerde regio van het land. Vrijwel het gehele Zwarte Woud is daarom aangemerkt als natuurpark, en daarmee het grootste van Duitsland. De rally route zal ons dwars door het Zwarte Woud voeren, met diverse stops op kenmerkende locaties. Het startpunt van dit event is het meer dan 500 (!) jaar oude 5* Parkhotel Adler in het zuiden van het Zwarte Woud, waar momenteel de 16e (!) generatie van de familie het hotel verzorgt. Wheels of Thrill is verheugd u te mogen mededelen dat wij beide nachten in dit unieke hotel zullen verblijven.
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve (historische) sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.