Wheels of Thrill

Deutsche Weinstraße Rally 2023


 

VRIJDAG 28 APRIL 2023 || ZONDAG 30 APRIL 2023

 

3 DAGEN 23.000 HECTARES 435 KM 20 TEAMS

 

 20 GEBOEKT
VOLGEBOEKT!
0 BESCHIKBAAR 

 

Van 28 april t/m 30 april 2023 organiseert Wheels of Thrill de Deutsche Weinstraße Rally. Een tocht die ons over de oudste weinroute en dwars door het een na grootste wijnbouwgebied van Duitsland (de Pfalz) voert. Met meer dan 1800 zonuren per jaar heeft het gebied rond de Deutsche Weinstraße een klimaat dat bijna doet denken aan de mediterrane landen, en het gebied wordt soms zelfs geadverteerd als "het Toscane van Duitsland". De Deutsche Weinstraße staat ook bekend om de amandelbomen langs de weg die eind februari/begin maart roze en wit beginnen te bloeien. Met het heuvelachtige Paltserwoud in westen zal de rally route een uitdagende combinatie zijn van slingerende boswegen en panoramische wegen door de uitgestrekte wijnvelden. Het startpunt van dit event is het authenthieke hotel Auberge du Cheval Blanc, waar hun restaurant met maar liefst 2 Michelin sterren ons in de avond zal gaan verwennen. Hun ligging in het uiterste noorden van de Elzas in Frankrijk, nabij de Duitse grens, zorgt dat we op zaterdag in slechts enkele minuten de Deutsche Weinstraße zullen bereiken. Wheels of Thrill kijkt er naar uit u hier te mogen verwelkomen.
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve (historische) sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.