Wheels of Thrill

Trackday Spa-Francorchamps 2021


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

DINSDAG 9 NOVEMBER 2021 || WOENSDAG 10 NOVEMBER 2021

 

2 DAGEN 19 BOCHTEN 7.0 KM 8 TEAMS

 

 

Op 9 en 10 november 2021 organiseert Wheels of Thrill een trackday op het wereldberoemde Spa-Francorchamps Formule 1 circuit! Dit unieke circuit gelegen in de Ardennen is een favoriet van vele F1 coureurs vanwege de diverse hoogte verschillen, combinatie van zowel glooiende als scherpe bochten, de schitterende natuur, en natuurlijk de alom bekende 'Eau Rouge / Raidillon' bochtencombinatie. Hoewel de trackday zelf op woensdag 10 november plaatsvindt, zullen we reeds in de namiddag van dinsdag 9 november samenkomen in het nabijgelegen Romantik Hotel Le Val d'Amblève. Hier zullen we u ontvangen met een drankje en diverse hapjes en kunt u kennis maken met uw mede deelnemers. Hierna zullen we aan tafel gaan en ons te laten verwennen door een heerlijk diner met bijpassende wijnen. Wellicht na nog wat borrels aan de bar, is het zaak om goed uit te rusten voor de trackday op de volgende dag. Na een stevig ontbijt zullen we gezamenlijk vertrekken richting het circuit, gelegen op slechts 5 minuten rijden vanaf het hotel. Daar aangekomen zullen we deelnemen aan de volledig verzorgde trackday door RSR Spa met maar liefst 7 uur open pitlane tijd. Na afloop is er een afsluitende borrel met Piper-Heidsick champagne om terug te blikken op alle mooie en spannende momenten, waarna we terug zullen keren naar het hotel om onze spullen op te halen. Uiteraard is er na afloop van het evenement weer een gezamenlijk afscheidsdiner georganiseerd en bieden wij ook de mogelijkheid om nog een nachtje langer te blijven.
 

    

Meer informatie over de deelname kosten en een overzicht van de reeds ingeschreven deelnemers vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over dit evenement, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Zoals de naam het reeds aangeeft, betreft dit evenement een trackday en geen 'race day' of 'test day'. Dit betekent dat er een stricte 'driving code' geldt: geduld, respect, defensief rijden, geen competitie, geen ronde tijden, en geen 'bumper-to-bumper' of 'mirror-to-mirror' acties. De bedoeling is dat iedereen kan genieten van het sportieve rijden op het circuit op een veilige en verantwoorde manier. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 8 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.