Wheels of Thrill

Snowdonia Rally 2019


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

VRIJDAG 17 MEI 2019 || ZONDAG 19 MEI 2019

 

3 DAGEN 488 MEREN 725 KM 20 TEAMS

 

 

Op 17 t/m 19 mei 2019 organiseert Wheels of Thrill de Snowdonia Rally, een tourtocht die ons meenement naar het schitterende Wales! Deze regio staat bekend om zijn uiterst heuvelachtige verloop, uitgestrekte landschappen, adembenemende natuur, vrijwel verlaten wegen, en natuurlijk de ontelbare schapen. Niet voor niets hebben zowel 'Topgear' alsook 'EVO Magazine' hier hun favoriete wegen om de snelste bolides ter wereld te testen, namelijk de berucht en beroemde 'Top Gear Road' en 'the EVO Triangle'. De meer dan 488 berg- en stuwmeren die Wales rijk is maken het plaatje verder af. Het startpunt van deze rally is het 5-sterren Relais & Châteaux hotel 'Palé Hall', met zijn geprezen '3 rosette fine dining' restaurant. Dit volledig afgelegen en verborgen Victoriaans kasteel hotel, compleet met 20 hectare landgoed, had onder andere Queen Victoria en Winston Churchill eerder te gast. Speciaal voor deze rally heeft Wheels of Thrill het gehele hotel exclusief geboekt voor ons rally gezelschap voor zowel de vrijdag- als zaterdagavond. Na 3 dagen te hebben genoten van al het moois dat Wales te bieden heeft, zullen we op zondag in de namiddag eindigen bij het immense 5-sterren 'Celtic Manor Resort'. Dit uitgestrekte resort vormde eerder het toneel voor de NAVO top in 2014 en hostte eerder in 2010 al 's werelds meest prestigieuze golfwedstrijd in teamverband: de Ryder Cup. Op deze schitterende locatie kunnen we, onder het genot van een hapje en een drankje, terug blikken op alle mooie momenten van het afgelopen weekend. Uiteraard is er na afloop van het evenement weer een gezamenlijk afscheidsdiner georganiseerd en bieden wij ook de mogelijkheid om nog een nachtje langer te blijven.
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve (historische) sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.