Wheels of Thrill

Mosel Rally 2021


 

VOLGEBOEKT - INSCHRIJVING GESLOTEN!

 

VRIJDAG 24 SEPTEMBER 2021 || ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

 

3 DAGEN ∞ WIJNGAARDEN 550 KM 22 TEAMS

 

 

Op 24 t/m 26 september 2021 organiseert Wheels of Thrill de Mosel Rally, een tourtocht die ons dwars door glooiende heuvels van de Moezel vallei voert. Deze regio is bekend vanwege zijn stijle hellingen vol wijngaarden, kronkelende Moezel rivier, en talloze kastelen en burchten. Het startpunt van deze rally is het imposante 5-sterren hotel Schloss Lieser, direct gelegen aan de Moezel rivier, waar wij u vrijdagmiddag zullen ontvangen. Dit majestueuze kasteel is in 2010 als bouwval volledig hersteld naar oude glorie tot het luxe hotel dat het nu is. En met succes: In 2017 werd het hotel opgenomen in de Top 50 'Worldwide places to be' uitgebracht door de New York Times (op plaats 32). Wij zijn verheugd u te mogen mede te delen dat wij hier beide nachten zullen verblijven. Na twee spectaculaire rijdersdagen over de glooiende wegen van de Moezel vallei zullen we op zondagavond eindigen bij het fonkelnieuwe 5-sterren hotel Fährhaus, wederom direct gelegen aan de Moezel, nabij Koblenz. Terwijl we genieten van het uitzicht op de Moezel kunnen we terug blikken op alle mooie momenten van het weekend onder het genot van diverse hapjes en drankjes. Uiteraard is er na afloop van het evenement weer een gezamenlijk afscheidsdiner georganiseerd en bieden wij ook de mogelijkheid om nog een nachtje langer te blijven.
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 22 teams hanteren en enkel exclusieve (historische) sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.